Dinars i sopars d’empresa a Girona

Encara no prens la decisió sobre on fer un dinar d’empresa?, a Girona no hi ha millor lloc per això que El Cabrit.

Disposem dels millors espais perquè puguis fer un àpat d’empresa privat i confortable. El nostre ambient s´adapta per a qualsevol ocasió, a més que disposem del menú més variat.

Consells per a la planificació dels àpats d’empresa

Hi ha 4 aspectes claus que has de tenir en compte al moment de planificar un dinar d’empresa perquè tot sigui exitós, es tracta dels següents:

1. Tria un bon restaurant

Això és el primordial, la base de l’èxit del sopar o dinar és assegurar-te que el restaurant que has escollit és del millor de la província. En aquests casos, no és res més ressaltar que al Cabrit tenim exactament el que busques.

Perquè no només podem crear el menú de la teva preferència, sinó que també podem generar el millor ambient perquè tots gaudeixin al màxim.

2. Tria el menú pensant en les necessitats de tothom

Alguns dels assistents al sopar o dinar poden tenir alguna al·lèrgia alimentària, cal que t’informis sobre això i ho notifiquis als nostres xefs, així prendran les previsions pertinents.

3. Estableix la quantitat de convidats amb antelació

A El Cabrit podem oferir-te només el millor, però necessitem conèixer els detalls, començant per la quantitat de persones que assistiran als àpats d’empresa.

D’aquesta manera podrem organitzar el menú i cuinar la quantitat d’aliments, segons la quantitat de comensals.

4. Organitza tot amb antelació

Finalment, mai deixeu res per a últim minut, tot ha de fer-se amb dies d’antelació, la reserva al nostre restaurant, l’elecció del menú, fins al més mínim detall.

This post is also available in: Spanish