Restaurant amb projector al menjador

Restaurant amb projector al menjador

Per a reunions de treball, esdeveniments familiars, o moments en companyia d’amics, un restaurant adequat es pot convertir en l’ambient propici i el restaurant El Cabrit de Girona n’és una mostra. A més del menjar més exquisit, aquest restaurant compta amb projector al menjador.

Quina és la utilitat daquest projector?

Reunions de treball

Per als que fan la reserva del restaurant per fer una reunió de treball, el projector pot facilitar la presentació de tot el material que sigui necessari.

Esdeveniments familiars

Noces, aniversaris o qualsevol altra ocasió poden celebrar-se al restaurant el Cabrit i si els clients ho desitgen, el projector estarà disponible per compartir imatges, vídeos o qualsevol altre tipus de material que els convidats puguin gaudir.

Reunions amb amics

Gaudir del bon àpat mentre s’observa el partit de l’equip de futbol favorit, per exemple, és una experiència que molt pocs restaurants poden oferir. El Cabrit és el millor lloc per celebrar reunions amb un club esportiu, ja que es passaran una de les millors vetllades i tastant els millors menús de la zona.

Què menjar al Cabrit?

El dinar d’aquest restaurant de Girona és molt variat. A més del menú general, ofereix als comensals un menú del dia, en el cas d’aquest darrer s’ofereix un menú força complet per menys de 18 euros, un exemple d’un menú del dia seria:

  • Cigrons bullits acompanyats amb ou dur.
  • Crep de pollastre amb salsa de cibulet.
  • Remenat de bolets i gambes.
  • Amanida amb formatge brie a la vinagreta de tomàquet i fruits secs.
  • Empedrat de mongetes seques i bacallà.
  • Gaspatxo.

I aquesta és només una opció, generalment el restaurant el Cabrit ofereix dues opcions de menú del dia.

This post is also available in: Spanish